By Published On: juni 15th, 2022

Nogle forbrugere vil måske spørge – hvad er en Murphy seng? Svaret er ganske enkelt – det er en utrolig simpel og funktionel designløsning for dig og dit soveværelse. Udvikleren af denne transformer er Lawrence Murphy, som den 1. april 1916 fik patent på retten til at fremstille senge af hans eget design, som kunne omdannes fra vandrette Murphy-senge til en lodret struktur, som var skjult i skabet. Denne struktur og en smart designløsning var simpelthen nødvendig for kompakte boliger, især hvis der ikke var noget separat soveværelse i interiøret. I løbet af årene, siden fremstillingen af den første sådanne skabsseng, har meget ændret sig i dens design og selve mekanismen, selvfølgelig til det bedre. Men princippet om at bevare pladsen, når den er begrænset har ikke ændret sig.

Hvor pålidelig er en vægseng

Vi har allerede fundet ud af, hvem der var opfinderen af Skabssenge, nu er det simpelthen nødvendigt at forstå princippet om mekanismens funktion, der udfører transformationen af enheden til søvn. Trods alt, afhænger den sovende persons komfort og sikkerhed direkte af sengens anvendelighed og pålidelighed. Såvel som alle geniale ting, er denne væg seng behagelig og selve mekanismen er meget holdbar og enkel, derfor kan dette produkt helt sikkert tjene dig i lang tid. Hvordan fungerer en Skabsseng dog? Det er meget enkelt – sengens metalramme er monteret med hovedgærdet på væggen eller gulvet og har en drejemekanisme. Når sengen ikke er i brug, løftes den lodret op mod væggen og fastgøres i denne position ved hjælp af en særlig spærre eller lås. For at sove, skal man slå op seng og sænke den ned i vandret position. Til bekvemmelighed og hastighed af disse manøvrer, kan der anvendes fjedre og kontravægte i designet. Alt er meget simpelt!

Optioner

Enhver enhed har på forhånd en række muligheder eller, med andre ord – funktioner og elementer, såsom hylder. En seng, der kan foldes ind i vægge, er designet til at sikre komfort for brugeren på to måder:

  • Skaber ideelle og behagelige soveforhold, og tilbyder en sund soveoplevelse;
  • Giver ejeren mulighed for selv at løse problemerne med pladsen.

Den udfører begge disse funktioner perfekt. En væghængt seng er velegnet både til dem, der kan lide at sove på tværs af væggen, og til dem, der foretrækker at ligge langs væggen. Den nutidige version af Skabssengen tillader begge typer installation, så længe vægnichen eller skabet har passende dimensioner. En madras, som bruges under denne proces, er grundlaget for en sund søvn. Produktets dimensioner og struktur gør det muligt at bruge alle typer madrasser og alle modifikationer. Desuden giver disse kvaliteter dig mulighed for at rede din seng endnu nemmere. Valget er op til forbrugeren. Den anden egenskab, som sengen tilbyder, er lige så kvalitativ, og det er især aktuelt og mærkbart – når sengen om aftenen optager halvdelen af rummet, er værelset frit om morgenen, og det personlige rum er udvidet.

Konstruktionskvalitet

Sovepladsernes nordisk design er ikke så komplekst, men de udsættes for konstant dynamisk og mekanisk belastning, derfor er kvaliteten af monteringen og de anvendte materialer er afgørende. Produktets ramme er fremstillet af rustfri stållegeringer eller underlagt en særlig antikorrosions behandling i form af maling, lak eller nikkel- eller kromioner, som betyder, at metallet ikke kan ødelægges og vil dermed have en lang livstid. Fjedrene er fremstillet af specielt fjederstål, som kan modstå store belastninger og ikke knækker. Murphy-sengeskabe er lavet af træ og andre materialer, der er udelukkende miljøvenlige. Selv om det er plastik, er denne polymer helt sikker, uden skadelige dampe eller lugte. Samlingens kvalitet opfylder internationale standarder og er derfor upåklagelig.

Ting at overveje, før man køber en vægseng

En indbygget seng i skab kan løse mange problemer, især for ejere af kompakte boliger som f.eks. en studio-lejlighed. Disse senge er nu nemme at købe, både personligt og online, via netbutikker. Imidlertid før du køber dem, skal du være opmærksom på to parametre, som afhænger af dig og din bolig:

  1. Målene på dit værelse og den fremtidige seng, og om de er kompatible;
  2. Den ønskede position for den soveplads, langs eller på tværs af væggen.

Hvis en træk ud seng f.eks. ikke kan placeres vinkelret på væggen (pga. lavt loft), kan den anbringes i længderetningen. En kombination af de ovennævnte parametre vil hjælpe forbrugeren med at vælge og finde den ideelle løsning til sit rum. Skjulte vægsenge er et alsidigt og ergonomisk produkt samt en populær løsning af pladsproblemer i dagens urbaniserede miljø.

About the Author: John Smith

Del denne historie, vælg din platform!

Category

Hvordan vælger man en Skabsseng
Vægseng: egenskaber og fordele