0%
FINANSIERING FOR
DIN SKABSSENG
6 TIL 12 MÅNEDER
Detaljer i kassen

Skabssenge

216 genstande

Skabsseng fra SMARTBett

Det er ikke overraskende, at populariteten af SMARTBett-skabssenge (Skabsseng) i Danmark er steget voldsomt takket være sine betydelige designforbedringer i løbet af de sidste 10 år. Alle disse fremskridt har bragt denne form for sovepladser til det næste niveau med særlige fordele, som gør denne type seng konkurrencedygtig med traditionelle sengetyper med hensyn til komfort og pladsbesparelse, samt moderne design, farver og pris. Hver Skabsseng er udstyret med avancerede ortopædiske lameller og mekanismer, som er kompatible med en behagelig 7 zoner madras.
Du får den samme komfort med flere optioner for at gøre dit soveværelse mere personligt.
Skabssenge picture 1
Skabssenge picture 2
Du kan lukke dit klædeskab, som indeholder et tæppe og en pude indeni ved at fastgøre det med båndene, der følger med installationssættet.
Den nye luftfjedersamling er automatisk kalibreret med hensyn til vægten af sengerammen og madrassen. Den tillader nem åbning og lukning af træk ud sengen uden større indsats, samt sørger for maksimal sikkerhed og komfort.
Skabssenge picture 3

Mere plads, mere værdi

Efter at du har sovet en rolig nat og vågner op frisk og veludhvilet, samt klar til at starte en god og aktiv dag, skal din nye Skabsseng passe ind i dit værelses design, så den ”forsvinder” og dermed tilbyder mere bevægelse og frihed ved lukning.
Skabssenge picture 4
Således kan dit sove- eller gæsteværelse nemt blive et sted, hvor du kan nyde visse aktiviteter som f.eks. yoga eller fitness, ligesom gøre dit rum til et hyggeligt hjemmekontor eller et kreativt værksted af en kunstner.
Skabssenge picture 5
Skabssenge picture 6
Din nye Skabsseng vil gøre ethvert rum bedre og smukkere med enestående æstetik, minimal påvirkning og stor praktisk anvendelighed.

Nyd din dejlige dag og et nyt frirum.

Hvordan vælger man en skabsseng?

Du kan meget nemt vælge en garderobestil og størrelse, som passer til dine behov. Du skal afgøre, hvem der bruger sengen og hvilke funktioner du har brug for. For det første skal du beslutte dig for størrelsen af garderobeskabet.
Sengestørrelsen afhænger af rummets dimensioner, hvor skabssengen skal installeres, samt af antallet og karakteren af de personer, der skal bruge den. For eksempel, kan størrelsen 90 cm x 200 cm være en perfekt løsning til et barn eller en voksen med almindelig kropsbygning. Hvis der er behov for mere sengeplads, vil en størrelse på 120cm x 200 cm være et mere passende alternativ.
Foldesenge i målene 140 cm x 200 cm kan rumme to voksne med en almindelig kropsbygning. For maksimal bekvemmelighed og plads vil 160 cm x 200 cm være den ideelle størrelse.

Skabsseng - Size

Click on the dimensions on the right to see the difference.

Lodret eller vandret?

For værelser med en loftshøjde på under 235 cm er det nødvendigt at vælge den vandrette model af skjult seng, fordi installationen af den lodrette model kræver en loftshøjde på over 235 cm. Den vandrette løsning er også et bedre valg til børneværelser. Adgangsgrebet er placeret meget lavere på forsiden end på den lodrette model, hvilket gør det muligt for selv 12-årige brugere at åbne og lukke sengesystemet på egen hånd.
En anden vigtig faktor, der skal tages i betragtning, er rummets størrelse og placering af seng i væggen. Den afstand, som en åben seng skal optage, bestemmer, hvilken væg sengen skal monteres på. Denne afstand skal være mindst 235 cm for alle lodrette senge. For de vandrette typer, afhænger afstanden af sengens størrelse: 100 cm afstand for 90 cm x 200 cm, 130 cm for 120 cm x 200 cm, og 150 cm for størrelsen 140 cm x 200 cm.
Skabssenge picture 14 Skabssenge picture 15

Skabsseng - Lodret

Skabssenge picture 16 Skabssenge picture 17
Skabssenge picture 18 Skabssenge picture 19
Det er en lodret seng i skabet, med målene 140x200 cm. Den er perfekt til to voksne med en almindelig kropsbygning. Sengen kan bære op til 300 kg med en jævn fordeling af vægten over hele soveområdet.
Skabssenge picture 20 Skabssenge picture 21

Skabsseng - Vandret

Skabssenge picture 22 Skabssenge picture 23
Skabssenge picture 24 Skabssenge picture 25
Det er en vandret garderobeseng med målene 140x200 cm. Den er perfekt til smalle rum, lave lofter eller børneværelser. Sengen kan bære op til 300 kg med en jævn fordeling af vægten over hele soveområdet.
Skabssenge picture 26 Skabssenge picture 27

Skabsseng - Farver

Hvert af vores klædeskabe kan konfigureres fra en eller to forskellige farver. Du skal blot vælge en passende farve til skabets korpus (krop) og en farve til fronten. For at gøre dette kan du bruge filteret eller vælge den ønskede farvekombination på produktsiden.
Skabssenge picture 28 Skabssenge picture 29

Hvad skal du vide, når du køber en smart garderobeseng?

Sørg for, at dit rum svarer til de anbefalede installationsstandarder for skabssenge:
Skabssenge picture 30
1. Der er tilstrækkelig plads til konstruktionen (mindst 20 kvadratmeter).
Skabssenge picture 31
2. Gulvets hældning er ved 175 cm højst 2 cm (1,15%).
Skabssenge picture 32
3. Der sikres en rumhøjde på 235 cm til konstruktionen.
Skabssenge picture 33
4. Murphy fold ud senge skal kun fastgøres til en passende massiv solid væg (ingen til lette vægge). Væggens tykkelse skal være mindst 10 cm.
Skabssenge picture 34
5. Hvis der er en fodpanel, kan det fjernes for at sikre, at sengen kan monteres korrekt.
Skabssenge picture 35
6. Der er ingen vand- eller elkabler i væggen eller på de steder, hvor sengen skrues fast til væggen.