Skabsseng og tilbehør

UDVIKLING, FREMSTILLING OG SALG I HELE EUROPA
Skabsseng og tilbehør picture 1
UDVIKLING
Det innovative SMARTBett®-koncept blev udviklet af et team bestående af erfarne ingeniører og designere. Opgaven var lige så let som krævende: En seng, der kræver minimal plads, opfylder de højeste standarder med hensyn til sikkerhed og sovekomfort og har et flot design! Med SMARTBett® er det lykkedes på en særlig måde.
Skabsseng og tilbehør picture 2
PRODUKTION
Vi ser nu tilbage på 20 års erfaring og udvikling, og vi er stadig langt fra mål. I den periode er vi vokset og har oplevet en konstant udvikling af vores produkter. Det skal vi også gøre i de næste 20 år, så vi kan glæde dig med produkter af samme høje kvalitet.
Skabsseng og tilbehør picture 3
SALG
OVER 70.000 TILFREDSE KUNDER Vores supportteam vil gerne svare på alle spørgsmål om produkter, levering eller klager. Du kan kontakte os pr. telefon fra mandag til fredag mellem kl. 9.00-16.30. Du kan også sende os en e-mail. Normalt besvarer vi dem senest den følgende dag.
Skabsseng og tilbehør picture 4 Skabsseng og tilbehør picture 5 Skabsseng og tilbehør picture 6
Skabsseng og tilbehør picture 7
Vores produktion
Smart møblering: SMARTBett® er mere end en skabsseng. Det er den perfekte boligidé for dem, som ønsker at spare plads og ikke går på kompromis med komfort og stil.
Udover udvikling skabssenge og fremstilling af de innovative SMARTBett®-søvnmøbler, producerer SMARTBett®-selskabet funktionsbeslag af høj kvalitet med al sin erfaring til verdensmarkedet. Dette selskab er også en efterspurgt systempartner i møbel- og polstermøbelindustrien.
Sammen med den omfattende produktion af funktionelle komponenter, beslag og andet tilbehør til sammenklappelige senge, tv-lænestole og andre komfortable møbler kan vi også opfylde specielle kundebehov.
FILOSOFI
Det begynder altid med en idé. Indtil der er udviklet et sofistikeret koncept og vi producerer et nyt avanceret møbel, er der mange spørgsmål, som skal besvares: Hvordan gør jeg min idé til virkelighed? Hvordan kan jeg forbinde den bedste funktionalitet med det exceptionelle design? Hvordan kan vi sikre den højeste kvalitet til attraktive priser? Svarene på disse spørgsmål og perfekte løsninger er følgende: I SMARTBett® arbejder et meget motiveret team af designere og ingeniører på innovative løsninger til disse og andre opgaver.
Vores filosofi er en guide for vores eksperter på hvert enkelt trin.
Det er ligeledes værd at nævne: Der også er mange andre fordele for vores kunder i alle andre aspekter.
Kun på denne måde kan der skabes noget ekstraordinært. Derfor har SMARTBett® ved produktion af møbler eller med andre ord, Skabsseng manufacturing en innovativ karakter samt mange avancerede elementer, med som du vil nyde hver dag!
Skabsseng og tilbehør picture 8
Vi gør livet nemmere
Innovation er vores drivkraft og din fordel: Hvert SMARTBett®-produkt bliver målt på, om det tilbyder en fordel i forhold til eksisterende møbelvarianter. Kun hvis dette spørgsmål kan bekræftes med et klart ja, vil det blive gennemført. SMARTBett® tilbyder mange fordele for dit hjem og hverdagsliv: mere plads og større komfort samt sofistikeret stil med højere livskvalitet!
Skabsseng og tilbehør picture 9
Det er ikke alt, vi kan tilbyde dig:
Hver dag tænker vi over hvordan vores veludviklede produkter kan forbedres, hvilke boligideer der stadig venter på, og hvordan de kan gennemføres - kort sagt, hvordan kan vi gøre dit liv endnu lettere! Fordi det bare er så dejligt, når ens eget hjem bliver ens yndlingssted.