Hylder

7 genstande

Hylder fra SMARTBett

Disse hylder er en fantastisk tilføjelse til vores Murphy-senge. Alle vores produkter kan ideelt kombineres med hinanden. Du kan i det uendelige kombinere forskellige modeller af senge og garderobeskabe med disse hylder for at skabe det optimale sæt til dit værelse.
Hylder picture 1

Udvid til det uendelige

Hylder picture 2
Hylder picture 3
Fra én alsidig hylde kan du nemt fylde enhver væg, hvilket gør rummet mere hyggeligt og praktisk. Vælg blot farve og antal hylder.
Hylder picture 4

TERNING

Du kan kombinere din hylde med andre farver. Til dette kan du bruge vores indsatsterninger, som ideelt set passer ind i hylden ved at ændre farven på hvert rum indeni. For eksempel, hvis du vælger en hvid hylde, kan du diversificere den med en terning med en trætekstur.
Hylder picture 5
Hylder picture 6
Du kan også bruge disse terninger som en coaster, lysdekoration, lysarmatur eller endda bruge det som et sofabord. En enkel formular med mange praktiske anvendelser.
Hylder picture 7
Hylder picture 8

DØR

Et andet vigtigt ekstra element er døren. Du kan fastgøre en dør til ethvert rum på din hylde eller lukke alt. Vælg blot farven og det rigtige antal låger til din hylde.
Hylder picture 9