FORTROLIGHEDSPOLITIK

Databeskyttelseserklæring

Medmindre andet er angivet nedenfor, er leveringen af dine personoplysninger hverken juridisk eller kontraktmæssigt obligatorisk eller påkrævet for indgåelse af en kontrakt. Du er ikke forpligtet til at give dine data. Ikke at give det vil ikke have nogen konsekvenser. Dette gælder kun, så længe der ikke er angivet andet i nedenstående behandlingsprocedurer.
"Persondata" er enhver information, der vedrører en identificeret eller identificerbar fysisk person.
 

Serverlogfiler

Du kan bruge vores hjemmesider uden at indsende personlige data. 

Hver gang vores hjemmeside tilgås, overføres brugerdata til os eller vores webhosts/IT-tjenesteudbydere af din internetbrowser og gemmes i serverlogfiler. Disse lagrede data omfatter f.eks. navnet på det opkaldte websted, dato og klokkeslæt for anmodningen, IP-adressen, mængden af overførte data og den udbyder, der foretager anmodningen. Behandlingen udføres på grundlag af artikel 6(1) f) GDPR på grund af vores legitime interesser i at sikre en gnidningsløs drift af vores hjemmeside samt at forbedre vores tjenester.
 


Ordre:% s      
 

Indsamling, behandling og overførsel af personoplysninger i bestillinger

Når du afgiver en ordre, indsamler og bruger vi kun dine personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt for opfyldelse og håndtering af din ordre samt behandling af dine forespørgsler. Levering af data er nødvendig for indgåelse af en kontrakt. Manglende levering vil forhindre indgåelse af enhver kontrakt. Behandlingen vil ske på grundlag af artikel 6(1) b) GDPR og er nødvendig for opfyldelsen af en kontrakt med dig.

Dine data overføres her for eksempel til rederier og dropshipping-udbydere, betalingstjenesteudbydere, serviceudbydere til håndtering af ordren og IT-serviceudbydere, som du har valgt. Vi overholder strengt lovkrav i alle tilfælde. Omfanget af dataoverførsel er begrænset til et minimum.


Kontakt       Evalueringer      
 

Indsamling og behandling ved brug af kontaktformularen 

Når du bruger kontaktformularen, indsamler vi kun dine personlige data (navn, e-mailadresse, beskedtekst) i det omfang, du har angivet. Databehandlingen er med det formål at tage kontakt. Ved at sende din besked accepterer du behandlingen af dine overførte data. Behandlingen vil blive udført på grundlag af art. 6 (1) lit. en GDPR med dit samtykke. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage ved at kontakte os uden at påvirke lovligheden af den behandling, der udføres med dit samtykke op til tilbagetrækningen. Vi vil kun bruge din e-mailadresse til at behandle din anmodning. Til sidst vil dine data blive slettet, medmindre du har accepteret yderligere behandling og brug.

Dataindsamling, når du skriver en kommentar 

Når du kommenterer en artikel eller et bidrag, indsamler vi kun dine personlige data (navn, e-mailadresse, kommentartekst) i det omfang, du har angivet. Behandlingen tjener til at give dig mulighed for at kommentere og vise kommentarer. Ved at indsende kommentaren accepterer du behandlingen af de overførte data. Forarbejdningen vil blive udført på grundlag af art. 6 (1) lit. en GDPR med dit samtykke. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage ved at kontakte os uden at påvirke lovligheden af den behandling, der er udført med dit samtykke op til tilbagetrækningen. Dine personlige data vil derefter blive slettet.

Ved offentliggørelse af din kommentar vil det navn og den e-mailadresse, du har indtastet, blive offentliggjort.

Ved afgivelse af din kommentar vil din IP-adresse også blive gemt for at forhindre misbrug af kommentarfunktionen og for at sikre sikkerheden i vores IT-systemer. Ved at indsende kommentaren accepterer du behandlingen af de overførte data. Forarbejdningen vil blive udført på grundlag af art. 6 (1) lit. en GDPR med dit samtykke. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage ved at kontakte os uden at påvirke lovligheden af den behandling, der er udført med dit samtykke op til tilbagetrækningen. Din IP-adresse vil derefter blive slettet.


Rederier      
 

Videresendelse af din e-mailadresse til rederier for information om forsendelsesstatus

Vi videresender din e-mailadresse til fragtfirmaet i forbindelse med kontraktlig behandling, hvis du udtrykkeligt har accepteret dette i bestillingsprocessen. Videresendelsen har til formål at informere dig via e-mail om forsendelsesstatus for din ordre. Forarbejdningen vil blive udført på grundlag af art. 6 (1) lit. en GDPR med dit samtykke. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage ved at kontakte os eller transportvirksomheden, uden at det påvirker lovligheden af den behandling, der er udført med dit samtykke frem til tilbagetrækningen.


Udbydere af betalingstjenester       Kredittjek      

Brug af PayPal
Alle PayPal-transaktioner er dækket af PayPals databeskyttelseserklæring. Du kan finde dette på  https://www.paypal.com/de/webapps/mpp/ua/privacy-full?locale.x=en

Brug af Amazon Payments
Vi bruger Amazon Payments betalingstjeneste på vores hjemmeside, fra Amazon Payments Europe s.c.a. (38 avenue John F. Kennedy, L-1855 Luxembourg; "Amazon-betalinger").
Behandlingen af data giver dig mulighed for at betale med Amazon Payments betalingstjeneste.
For at integrere denne betalingstjeneste er det vigtigt, at Amazon Payments indsamler, gemmer og analyserer data, når de tilgår webstedet (f.eks. IP-adresse, enhedstype, operativsystem, browsertype, enhedsplacering). Cookies kan bruges til dette formål. Cookies gør det muligt at genkende din internetbrowser.
Denne databehandling, især placeringen af cookies, udføres på grundlag af artikel 6(1)(f) GDPR på grund af vores altoverskyggende legitime interesse i et kundeorienteret udvalg af forskellige betalingsmetoder. Af grunde, der vedrører din særlige situation, har du til enhver tid ret til at gøre indsigelse mod denne behandling af personoplysninger om dig og udført i overensstemmelse med artikel 6(1)(f) GDPR.
Ved at vælge og bruge "Amazon Payments", vil de nødvendige data til betalingsbehandling blive sendt til Amazon Payments for at udføre aftalen med dig ved hjælp af den valgte betalingsmetode. Oplysningerne behandles på grundlag af artikel 6(1)(b) GDPR.
Yderligere information om databehandling ved brug af Amazon Payments betalingstjeneste kan findes i den tilknyttede databeskyttelsespolitik på: https://pay.amazon.com/de/help/201212490
 

Brug af personlige data, hvis du vælger Klarna som betalingsmetode 

Hvis du har valgt Klarnas betalingstjenester Klarna-faktura og/eller Klarna-lejekøb som betalingsmulighed, har du accepteret, at vi indsamler og overfører til Klarna følgende nødvendige persondata til håndtering af aconto-køb og en identitets- og kreditkontrol som f.eks. fornavn, efternavn, fødselsdato, køn, e-mailadresse, IP-adresse og telefonnummer samt de data, der kræves for at håndtere acontokøbet knyttet til ordren, såsom antal varer, varenumre, fakturabeløb og skatter i procent. Databehandlingen giver os mulighed for at tilbyde betalingsmetoderne for aconto- og lejekøb samt den nødvendige kreditkontrol. Forarbejdningen vil blive udført på grundlag af art. 6 (1) lit. en GDPR med dit samtykke. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage ved at kontakte os uden at påvirke lovligheden af den behandling, der er udført med dit samtykke op til tilbagetrækningen. Disse data overføres, så Klarna kan fremvise en faktura for håndteringen af dit køb med din ønskede fakturabehandling metode og foretage en identitets- og kredittjek. Klarna kræver købers personlige data for at indsamle oplysninger fra kreditbureauer med henblik på identitets- og kreditkontrol. I Tyskland kan disse være følgende kreditbureauer:

- Schufa Holding AG, Kormoranweg 5, 65203 Wiesbaden 

- Bürgel Wirtschaftsinformationen GmbH & Co. KG, Postfach 5001 66, 22701 Hamborg 

- Creditreform Bremen Seddig KG, Contrescarpe 17, 28203 Bremen 

- infoscore Consumer Data GmbH, Rheinstraße 99, 76532 Baden-Baden.

I forbindelse med beslutningen om grundlaget, udførelsen eller ophævelsen af kontraktforholdet vil Klarna sammen med en adressekontrol indsamle og bruge oplysninger om købers tidligere betalingsadfærd samt sandsynlighedsværdier for denne adfærd i fremtiden. Klarna vil beregne disse scoreværdier på grundlag af en videnskabeligt anerkendt matematisk og statistisk procedure. Klarna vil blandt andet bruge dine adressedata til dette formål. Hvis denne beregning viser, at du ikke er kreditværdig, vil Klarna straks informere dig om dette.

Tilbagekaldelse af Klarnas brug af personlige data 

1. Du kan til enhver tid trække dit samtykke til brug af personlige data til Klarna tilbage. Klarna kan dog fortsat være berettiget til at behandle, bruge og overføre personoplysninger, hvis dette er nødvendigt for den kontraktlige håndtering af betaling af Klarnas tjenester, er lovligt foreskrevet eller tilskyndes af en domstol eller en myndighed.

2. Du kan naturligvis til enhver tid få information om de personlige data, som Klarna opbevarer. Denne ret er garanteret af Bundesdatenschutzgesetz (Federal Data Protection Act). Hvis du som køber skulle ønske dette eller ønsker at dele ændringer vedrørende de lagrede data med Klarna, kan du sende en e-mail til datenschutz@klarna.de.
 


Cookies 

Vores hjemmeside bruger cookies. Cookies er små tekstfiler, som gemmes i en brugers internetbrowser eller af brugerens internetbrowser på deres computersystem. Når en bruger ringer til et websted, kan en cookie blive gemt på brugerens operativsystem. Denne cookie indeholder en karakteristisk tegnstreng, som gør det muligt at identificere browseren tydeligt, når hjemmesiden kaldes op igen.

Cookies vil blive gemt på din computer. Du har derfor fuld kontrol over brugen af cookies. Ved at vælge tilsvarende tekniske indstillinger i din internetbrowser kan du få besked før indstilling af cookies, og du kan beslutte om du vil acceptere denne indstilling i hvert enkelt tilfælde samt forhindre lagring af cookies og transmission af de data, de indeholder. Cookies, der har enDen, der allerede er blevet gemt, kan til enhver tid slettes. Vi vil dog gerne påpege, at dette kan forhindre dig i at gøre fuld brug af alle funktionerne på denne hjemmeside.
Ved at bruge nedenstående links kan du finde ud af, hvordan du administrerer cookies (eller deaktiverer dem blandt andet) i større browsere:
Chrome Browser: https://support.google.com/accounts/answer/61416?hl=en
Internet Explorer: https://support.microsoft.com/en-gb/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies
Mozilla Firefox: https://support.mozilla.org/en-US/kb/enable-and-disable-cookies-website-preferences
Safari: https://support.apple.com/de-de/guide/safari/manage-cookies-and-website-data-sfri11471/mac


teknisk nødvendige cookies
I det omfang der ikke er givet andre oplysninger i databeskyttelseserklæringen nedenfor, bruger vi kun disse teknisk nødvendige cookies for at gøre vores tilbud mere brugervenligt, effektivt og sikkert. Cookies gør det også muligt for vores systemer at genkende din browser efter et sideskift og tilbyde dig tjenester. Nogle funktioner på vores hjemmeside kan ikke tilbydes uden brug af cookies. Disse tjenester kræver, at browseren genkendes igen efter et sideskift.

Forarbejdning udføres på grundlag af art. 6 (1) lit. f GDPR grundet vores stort set berettigede interesse i at sikre hjemmesidens optimale funktionalitet samt et brugervenligt og effektivt design af vores udbud af tjenester.
Du har ret til at nedlægge veto mod denne behandling af dine personoplysninger i henhold til art. 6 (1) lit. f GDPR, af årsager relateret til din personlige situation.


Analyse      Annoncekommunikation
 

Brug af Google Analytics
Vores hjemmeside bruger webanalysetjenesten Google Analytics fra Google LLC. (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA; "Google"). Hvis du er almindeligt bosiddende i Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde eller Schweiz, er Google Ireland Limited (Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irland) den dataansvarlige, der er ansvarlig for dine data. Google Ireland Limited er derfor den virksomhed, der er tilknyttet Google, der er ansvarlig for behandlingen af dine data og for overholdelse af den gældende databeskyttelseslovgivning.
Behandlingen af data tjener til at analysere denne hjemmeside og dens besøgende og til markedsførings- og reklameformål. Google vil bruge disse oplysninger på vegne af operatøren af dette websted til at evaluere din brug af webstedet, til at udarbejde rapporter om webstedsaktivitet og til at levere andre tjenester til webstedsoperatøren vedrørende websteds- og internetbrug. I denne proces kan bl.a. følgende oplysninger indsamles: IP-adresse, dato og klokkeslæt for webstedsadgang, kliksti, information om browseren og den enhed, du bruger, de besøgte sider, henvisnings-URL (websted, via hvilket du adgang til vores hjemmeside), lokationsdata, indkøbsaktiviteter. IP-adressen, der overføres fra din browser inden for rammerne af Google Analytics, er ikke forbundet med andre data, som Google opbevarer. Google Analytics bruger teknologi såsom cookies, weblagring i browseren og sporingspixel, som muliggør en analyse af din brug af hjemmesiden. De oplysninger, der genereres af disse vedrørende din brug af denne hjemmeside, overføres normalt til en Google-server i USA og gemmes der. IP-anonymisering er aktiveret på denne hjemmeside.
Google bruger dette til at forkorte din IP-adresse på forhånd inden for EU-medlemsstater eller hos andre underskrivere af aftalen om Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde. Kun i undtagelsestilfælde vil den fulde IP-adresse blive overført til en Google-server i USA og forkortet der.
I overensstemmelse med databeskyttelsesaftalen mellem USA og EU er Google blevet underlagt "Privacy Shield" og er derfor forpligtet til at overholde europæiske databeskyttelseslove.
Databehandlingen, især placeringen af cookies, udføres på grundlag af artikel 6(1)(f) GDPR på grund af vores altoverskyggende legitime interesse i det behovsbaserede og målrettede design af hjemmesiden. Af grunde, der vedrører din særlige situation, har du til enhver tid ret til at gøre indsigelse mod denne behandling af personoplysninger om dig og udført i overensstemmelse med artikel 6(1)(f) GDPR.
Du kan også forhindre indsamlingen af de data (inklusive din IP-adresse) genereret af Google Analytics og relateret til din brug af hjemmesiden af Google samt behandlingen af disse data af Google ved at downloade og installere browser plug-in, der er tilgængelig på følgende link [https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de]. For at forhindre dataindsamling og lagring af Google Analytics på tværs af flere enheder kan du placere en opt-out-cookie. Opt-out cookies forhindrer fremtidig indsamling af dine data, når du besøger denne hjemmeside. Du skal implementere opt-out på alle systemer og enheder, som du bruger, så dette fungerer fuldt ud. Hvis du sletter opt-out-cookien, vil anmodninger blive sendt til Google igen. Når du klikker her, placeres opt-out-cookien: Deaktiver Google Analytics. Du kan finde flere detaljerIled information om vilkår og betingelser for brug og databeskyttelse på https://www.google.com/analytics/terms/de.html og/eller på https://www.google.de/intl/de/policies/ og på https://policies.google.com/technologies/cookies?hl=de.
 

Brug af Google Ads konverteringssporing
Vores hjemmeside bruger online markedsføringsprogrammet "Google Ads", herunder konverteringssporing (evaluering af brugerhandlinger). Googles konverteringssporing er en tjeneste, der drives af Google LLC (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA; "Google").
Hvis du er almindeligt bosiddende i Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde eller Schweiz, er Google Ireland Limited (Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irland) den dataansvarlige, der er ansvarlig for dine data. Google Ireland Limited er derfor den virksomhed, der er tilknyttet Google, der er ansvarlig for behandlingen af dine data og for overholdelse af den gældende databeskyttelseslovgivning.
Hvis du klikker på annoncer placeret af Google, placeres en cookie på din computer til konverteringssporing. Disse cookies har begrænset gyldighed, indeholder ingen personlige data og kan derfor ikke bruges til personlig identifikation. Hvis du besøger bestemte sider på vores hjemmeside, og cookien endnu ikke er udløbet, kan vi og Google genkende, at du har klikket på annoncen og blev videresendt til denne side. Hver Google Ads-kunde modtager en anden cookie. Det er derfor ikke muligt at spore cookies, der vedrører Ads-kunders hjemmesider.
De oplysninger, der indsamles ved hjælp af konverteringscookien, tjener det formål at producere konverteringsstatistik. Dette giver os mulighed for at finde ud af det samlede antal brugere, der har klikket på vores annoncer og blev videresendt til en side udstyret med et konverteringssporingstag. De modtager dog ingen information, som kan bruges til personligt at identificere brugere.
Dine data kan blive overført til USA. I overensstemmelse med databeskyttelsesaftalen mellem USA og EU er Google blevet underlagt "Privacy Shield" og er derfor forpligtet til at overholde europæiske databeskyttelseslove.
Databehandlingen, især placeringen af cookies, udføres på grundlag af artikel 6(1)(f) GDPR på grund af vores altoverskyggende legitime interesse i at henvende sig til besøgende på hjemmesiden med målrettet, interesserelateret annoncering. Af grunde, der vedrører din særlige situation, har du til enhver tid ret til at gøre indsigelse mod denne behandling af personoplysninger om dig og udført i overensstemmelse med artikel 6(1)(f) GDPR.
Du kan deaktivere personlig annoncering i Googles annonceringsindstillinger. Instruktioner til dette kan findes på https://support.google.com/ads/answer/2662922?hl=de.
Alternativt kan du forhindre tredjeparters brug af cookies ved at ringe til Network Advertising Initiatives deaktiveringsside på https://www.networkadvertising.org/choices/ og følge de yderligere fravalgsinstruktioner, der er angivet der.
Du vil derefter ikke blive inkluderet i konverteringssporingsstatistikken.
Du kan finde flere oplysninger samt Googles databeskyttelsespolitik på: https://www.google.com/policies/privacy/

Brug af Google AdSense
Vores websted bruger AdSense-funktionen af Google LLC (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA; "Google").
Hvis du er almindeligt bosiddende i Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde eller Schweiz, er Google Ireland Limited (Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irland) den dataansvarlige, der er ansvarlig for dine data. Google Ireland Limited er derfor den virksomhed, der er tilknyttet Google, der er ansvarlig for behandlingen af dine data og for overholdelse af den gældende databeskyttelseslovgivning.
Databehandlingen tjener det formål at udleje annonceplads på hjemmesiden og bruge disse til at henvende besøgende på hjemmesiden med målrettet, interesserelateret annoncering.
Denne funktion viser personlige, interesserelaterede annoncer fra Googles displaynetværk til besøgende på webstedet. Google Analytics bruger cookies, som gør det muligt at analysere din brug af hjemmesiden.
De oplysninger, der genereres af cookien vedrørende din brug af denne hjemmeside, overføres normalt til en Google-server i USA og gemmes der. Google kan også overføre disse data til tredjeparter, hvis dette er påkrævet ved lov, eller tredjeparten behandler dataene på vegne af Google. Google vil under ingen omstændigheder knytte din IP-adresse til andre Google-data. I overensstemmelse med databeskyttelsesaftalen mellem USA og EU er Google blevet underlagt "Privacy Shield" og er derfor forpligtet til at overholde europæiske databeskyttelseslove.
Databehandlingen, især placeringen af cookies, udføres på grundlag af artikel 6(1)(f) GDPR på grund af vores altoverskyggende legitime interesse i at henvende sig til besøgende på hjemmesiden med målrettet, interesserelateret annoncering. Af grunde, der vedrører din særlige situation, har du til enhver tid ret til at gøre indsigelse mod denne behandling af personoplysninger om dig og udført i overensstemmelse med artikel 6(1)(f) GDPR
Du kan permanent deaktivere brugen af cookies ved at følge linjenk nedenfor og download og installation af plug-in'et, der findes der: https://support.google.com/ads/answer/7395996?hl=de.
Alternativt kan du forhindre tredjeparters brug af cookies ved at ringe til Network Advertising Initiatives deaktiveringsside på https://www.networkadvertising.org/choices/ og følge de yderligere fravalgsinstruktioner, der er angivet der.
Du finder flere oplysninger samt Googles databeskyttelsespolitik på: https://www.google.com/policies/technologies/ads/ og https://www.google.de/policies/privacy/

Brug af remarketing- eller "lignende målgrupper"-funktionen af Google Inc.
Vores hjemmeside bruger funktionen remarketing eller "lignende målgrupper" af Google LLC (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA; "Google").
Hvis du er almindeligt bosiddende i Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde eller Schweiz, er Google Ireland Limited (Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irland) den dataansvarlige, der er ansvarlig for dine data. Google Ireland Limited er derfor den virksomhed, der er tilknyttet Google, der er ansvarlig for behandlingen af dine data og for overholdelse af den gældende databeskyttelseslovgivning.
Denne applikation tjener til at analysere besøgendes adfærd og besøgendes interesser.
Google bruger cookies til at analysere brugen af webstedet, hvilket danner grundlaget for at producere interesserelaterede annoncer. Cookies giver mulighed for registrering af hjemmesidebesøg samt anonymiserede data om brugen af hjemmesiden. De personlige data for besøgende på webstedet gemmes ikke. Hvis du derefter besøger et andet websted i Googles displaynetværk, vil du blive vist annoncer, som er mere tilbøjelige til at tage hensyn til tidligere områder af produkt- og informationsinteresse.
Dine data kan blive overført til USA. I overensstemmelse med databeskyttelsesaftalen mellem USA og EU er Google blevet underlagt "Privacy Shield" og er derfor forpligtet til at overholde europæiske databeskyttelseslove.
Databehandlingen, især placeringen af cookies, udføres på grundlag af artikel 6(1)(f) GDPR på grund af vores altoverskyggende legitime interesse i at henvende sig til besøgende på hjemmesiden med målrettet, interesserelateret annoncering. Af grunde, der vedrører din særlige situation, har du til enhver tid ret til at gøre indsigelse mod denne behandling af personoplysninger om dig og udført i overensstemmelse med artikel 6(1)(f) GDPR.
Du kan deaktivere brugen af cookies med permanent virkning ved at følge nedenstående link og downloade og installere det plug-in, der findes der: https://support.google.com/ads/answer/7395996?hl=de
Alternativt kan du deaktivere tredjeparters brug af cookies ved at ringe til Network Advertising Initiatives deaktiveringsside på https://www.networkadvertising.org/choices/ og følge de yderligere fravalgsinstruktioner, der er angivet der.
Du kan finde mere detaljerede oplysninger om Google remarketing samt den tilhørende databeskyttelsespolitik på: https://www.google.com/privacy/ads/

Brug af livechatsystemet "Zendesk Chat".
Vores hjemmeside bruger Zendesk Inc.’s livechatsystem (1019 Market Street, 6th Floor, San Francisco, Californien 94103, USA; "Zendesk").
Systemet tjener til at lette kommunikationen mellem dig og os i vores rolle som udbyder. En brugsprofil kan genereres ud fra disse data under et pseudonym. Cookies bruges til dette formål. Cookies letter genkendelse af din internetbrowser.
Dine data kan blive overført til USA. I overensstemmelse med databeskyttelsesaftalen mellem USA og EU er Zendesk blevet underlagt "Privacy Shield" og er derfor forpligtet til at overholde europæiske databeskyttelseslove.
Hvis Zendesk overfører dataene til tredjelande, der ikke er omfattet af en tilstrækkelighedsbeslutning, vil dette ske på grundlag af bindende interne databeskyttelsesbestemmelser i henhold til artikel 47 GDPR. Disse bestemmelser kan findes på https://d1eipm3vz40hy0.cloudfront.net/pdf/ZENDESK - BCR Processor Policy.pdf og https://d1eipm3vz40hy0.cloudfront.net/pdf/ZENDESK-BCR-Controller-Policy.pdf.
Databehandlingen, især placeringen af cookies, udføres på grundlag af artikel 6(1)(f) GDPR på grund af vores altoverskyggende legitime interesse i direkte kundekommunikation. Af grunde, der vedrører din særlige situation, har du til enhver tid ret til at gøre indsigelse mod denne behandling af personoplysninger om dig og udført i overensstemmelse med artikel 6(1)(f) GDPR.
Du kan forhindre lagring af cookies ved at vælge tilsvarende tekniske indstillinger i din internetbrowser; vi vil dog gerne påpege, at dette kan forhindre dig i at gøre fuld brug af alle funktionerne på denne hjemmeside.
Du kan finde mere detaljerede oplysninger om Zendesks indsamling og brug af data og dine tilknyttede rettigheder og muligheder for at beskytte dit privatliv i Zendesks privatlivspolitik på: https://www.zendesk.com/company/customers-partners/privacy-policy/.


Plug-ins og andre
 

Brug af Google Tag Manager
Vores hjemmeside bruger Google Tag Manager fra Google LLC. (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA; "Google"). Hvis du er almindeligt bosiddende iDet Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde eller Schweiz, Google Ireland Limited (Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irland) er den dataansvarlige, der er ansvarlig for dine data. Google Ireland Limited er derfor den virksomhed, der er tilknyttet Google, der er ansvarlig for behandlingen af dine data og for overholdelse af den gældende databeskyttelseslovgivning. Denne applikation administrerer JavaScript-tags og HTML-tags, som især bruges til at implementere sporings- og analyseværktøjer. Databehandlingen tjener til at lette det behovsbaserede design og optimering af vores hjemmeside. Google Tag Manager selv gemmer hverken cookies eller behandler personlige data. Det gør det dog muligt at udløse yderligere tags, som kan indsamle og behandle personlige data. Du kan finde mere detaljerede oplysninger om vilkår og betingelser for brug og databeskyttelse på  https://www.google.com/intl/de/tagmanager/use-policy.html
 

Brug af Google reCAPTCHA 

Vores hjemmeside bruger reCAPTCHA-tjenesten fra Google LLC (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA; "Google"). 
Google Ireland Limited (Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irland) er den dataansvarlige, der er ansvarlig for dine data, hvis du har dit sædvanlige opholdssted i Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde eller Schweiz. Google Ireland Limited er derfor den virksomhed, der er tilknyttet Google, som er ansvarlig for at behandle dine data og for overholdelse af gældende databeskyttelseslove.
Anmodningen tjener til at skelne mellem, om inputtet er foretaget af en menneskelig eller automatisk maskinel behandling. Til dette formål vil dit input blive overført til Google og brugt af dem yderligere. Derudover vil IP-adressen og alle andre data, der kræves af Google til reCAPTCHA-tjenesten, blive overført til Google. Disse data vil blive behandlet af Google inden for EU og potentielt også i USA. Overførsel af data til USA er omfattet af en tilstrækkelighedsbeslutning fra Europa-Kommissionen, "Privacy Shield". Google deltager i "Privacy Shield" og har underkastet sig kravene. 

Behandlingen udføres på grundlag af artikel 6(1)f) GDPR på grund af vores legitime interesse i at beskytte vores hjemmeside mod automatisk spionage, misbrug og SPAM. Af grunde, der vedrører din særlige situation, har du til enhver tid ret til at gøre indsigelse mod denne behandling af personoplysninger om dig og udført i overensstemmelse med artikel 6(1)(f) GDPR.

Du kan finde mere detaljerede oplysninger om Google reCAPTCHA og den tilhørende databeskyttelseserklæring på: https://www.google.com/recaptcha/intro/android.html og https://www.google.com/privacy
 

Brug af GoogleMaps
Vores hjemmeside bruger funktionen til at indlejre Google Maps by Google LLC (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA; "Google").
Hvis du er almindeligt bosiddende i Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde eller Schweiz, er Google Ireland Limited (Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irland) den dataansvarlige, der er ansvarlig for dine data. Google Ireland Limited er derfor den virksomhed, der er tilknyttet Google, der er ansvarlig for behandlingen af dine data og for overholdelse af den gældende databeskyttelseslovgivning.
Denne funktion repræsenterer visuelt geografisk information og interaktive kort. Google indsamler, behandler og bruger også data om besøgende på webstedet, når de henter sider med indlejrede Google-kort.
Dine data kan også blive overført til USA. I overensstemmelse med databeskyttelsesaftalen mellem USA og EU er Google blevet underlagt "Privacy Shield" og er derfor forpligtet til at overholde europæiske databeskyttelseslove.
Databehandlingen, især placeringen af cookies, udføres på grundlag af artikel 6(1)(f) GDPR på grund af vores legitime interesse i det behovsbaserede og målrettede design af hjemmesiden. Af grunde, der vedrører din særlige situation, har du til enhver tid ret til at gøre indsigelse mod denne behandling af personoplysninger om dig og udført i overensstemmelse med artikel 6(1)(f) GDPR.
Yderligere oplysninger om de data, der indsamles og bruges af Google, dine rettigheder og privatliv kan findes i Googles privatlivspolitik på https://www.google.com/privacypolicy.html. Du har også mulighed for at ændre dine indstillinger i databeskyttelsescentret, så du kan administrere og beskytte de data, der behandles af Google.

Brug af YouTube
Vores hjemmeside bruger funktionen til at indlejre YouTube-videoer af Google Ireland Limited (Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irland; "YouTube"). YouTube er en virksomhed, der er tilknyttet Google LLC (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA; "Google").
Denne funktion viser YouTube-videoer i en iFrame på webstedet. Indstillingen "avanceret privatlivstilstand" er aktiveret her. Dette forhindrer YouTube i at gemme oplysninger om besøgende på webstedet. Det er kun, hvis du ser en video, at information overføres til og gemmes af YouTube. Dine data kan blive overført til USA. I overensstemmelse med databeskyttelsesaftalen mellem USA og EU er Google blevet underlagt "Privacy Shield" og er derfor forpligtet til at overholde europæiskeen beskyttelseslovgivning.
Databehandlingen udføres på grundlag af artikel 6(1)(f) GDPR grundet vores legitime interesse i hjemmesidens behovsbaserede og målrettede design. Af grunde, der vedrører din særlige situation, har du til enhver tid ret til at gøre indsigelse mod denne behandling af personoplysninger om dig og udført i overensstemmelse med artikel 6(1)(f) GDPR.
Yderligere oplysninger om de data, der indsamles og bruges af YouTube og Google og dine tilknyttede rettigheder og muligheder for at beskytte dit privatliv, kan findes i YouTubes privatlivspolitik (https://www.youtube.com/t/privacy).

Brug af Usercentrics
Vores hjemmeside bruger samtykkestyringsværktøjet Usercentrics fra Usercentrics GmbH (Rosenthal 4, 80331, München; "Usercentrics").
Værktøjet giver dig mulighed for at give samtykke til databehandling via hjemmesiden, især placering af cookies, og at gøre brug af din fortrydelsesret for allerede afgivne samtykker. Behandlingen af data tjener det formål at indhente nødvendige samtykker til databehandling og at dokumentere disse og derved overholde lovbestemte forpligtelser. Cookies kan anvendes til dette formål. I denne proces kan bl.a. følgende oplysninger indsamles og overføres til Usercentrics: Dato og tidspunkt for sidens hentning, information om den browser og enhed, du bruger, anonymiseret IP-adresse, til- og fravalgsdata. Disse data vil ikke blive videregivet til andre tredjeparter. Databehandlingen udføres på grundlag af artikel 6(1)(c) GDPR for at overholde en juridisk forpligtelse. Tilbagekaldelsesinstruksen fra et tidligere givet samtykke opbevares i tre år. Mere information om databeskyttelse på Usercentrics kan findes på: https://usercentrics.com/privacy-policy/


Berørte personers rettigheder og opbevaringsvarighed
 

Varighed af opbevaring 

Efter at den kontraktlige behandling er afsluttet, opbevares dataene i første omgang i garantiperiodens varighed, derefter i overensstemmelse med de opbevaringsperioder, der er foreskrevet i loven, især skatte- og handelsret, og slettes derefter efter udløbet af perioden, medmindre du har givet samtykke. til videre bearbejdning og brug.
 

Den berørte persons rettigheder

Hvis lovkravene er opfyldt, har du følgende rettigheder i henhold til art. 15 til 20 GDPR: Ret til information, rettelse, sletning, begrænsning af behandling, dataportabilitet. Du har også indsigelsesret mod behandling baseret på art. 6 (1) GDPR, og til behandling med henblik på direkte markedsføring i henhold til art. 21 (1) GDPR.
 

Kontakt os til enhver tid. Vores kontaktoplysninger kan findes i vores forlag.
 

Ret til at klage til den regulerende myndighed

Du har ret til at klage til tilsynsmyndigheden i henhold til art. 77 GDPR, hvis du mener, at dine data ikke bliver behandlet lovligt.
 

Ret til at gøre indsigelse

Hvis den databehandling, der er skitseret her, er baseret på vores legitime interesser i overensstemmelse med artikel 6(1)f) GDPR, har du ret til af årsager, der opstår fra din særlige situation, til enhver tid at gøre indsigelse mod behandlingen af dine data med fremtidig virkning.

Hvis indsigelsen lykkes, vil vi ikke længere behandle personoplysningerne, medmindre vi kan påvise tvingende legitime grunde for behandlingen, der opvejer dine interesser eller rettigheder og friheder, eller behandlingen er beregnet til at gøre gældende, udøve eller forsvare retskrav.

Hvis personoplysninger behandles med henblik på direkte annoncering, kan du til enhver tid gøre indsigelse mod dette ved at give os besked. Hvis indsigelsen lykkes, vil vi ikke længere behandle personoplysningerne med henblik på direkte reklame.
 

sidste opdatering: 23.10.2019