Udvikling

Det innovative SMARTBett®-koncept blev udviklet af et team bestående af erfarne ingeniører og designere. Opgaven var lige så let som krævende: En seng, der kræver minimal plads, opfylder de højeste standarder med hensyn til sikkerhed og sovekomfort og har et flot design! Med SMARTBett® er det lykkedes på en særlig måde:
Udvikling picture 1
Udvikling picture 2
Udvikling picture 3
Udvikling picture 4
Udvikling picture 5
SMARTBett® er en seng, der altid er til stede, når du har brug for den til at sove i.
Det meste af den tid, der bruges, er SMARTBett®-løsninger er præget af
Både elegante og kompakte møbler til hjemmet - i lodret design i smart
Skænk-udseende samt i vandret design i moderne skabsstruktur.
PLADSBESPARENDE OG MEGET
GENERØS DESIGNET SKABSSENG
Udvikling picture 6
ENKEL OG
MEGET ELEGANT
Udvikling picture 7
UNIK OG
EKSTREMT ALSIDIG
Udvikling picture 8
FOLDBAR OG
LET AT BETJENE
Udvikling picture 9
... uanset hvordan disse
møbler anvendes,
er de 100 procent
ideelle til hverdagsbrug!
SMUKT
OG
HYGGELIGT
STED
De rummelige værelser, der tilbyder plads til at bo, passer perfekt til det moderne liv. SMARTBett® er en avanceret sammenklappelig sengeløsning, inkl. indbygget seng i væggen, der kan bruges hvor som helst. Disse senge er især egnede til boligområder fordi de er pladsbesparende, men alligevel elegante, samt tilbyder et unikt rumdesign.
Med SMARTBett® får du et større boligareal og dermed mere bevægelsesfrihed, samt flere designløsninger på en utrolig smuk og nem måde. Stue, gæste- eller børneværelse, en studiolejlighed eller hus - en SMARTBett®-seng gør ethvert opholdsrum endnu bedre - hvor vil du placere din seng?
Udvikling picture 10
Udvikling picture 11
Udvikling picture 12
FRA DET
SAMLEDE INDTRYK
TIL DE MINDSTE DETALJER:
Ved Skabsseng udvikling fra SMARTBett® er alt blevet taget i betragtning og optimeret kontinuerligt. Således er der skabt en Skabsseng, som i lukket tilstand ikke kan ses som sådan, men alligevel er den så funktionel og komfortabel som muligt. Er fold-ud senge svære at betjene? SMARTBett®-løsninger er absolut nemme at håndtere: Takket være de specielt udviklede kraftige gasfjedre sker åbningen og lukningen nemt, hurtigt samt lydløst. For at lamellen forbliver i sin position under denne proces, er den integreret i bunden. SMARTBett®-senge kan holde enhver standardmadras i alle størrelser (med en tykkelse op til 19 mm).
Udvikling picture 13
Udvikling picture 14
Udvikling picture 15
Smart indretning
har et nyt navn:
SMARTBett®
KONCEPT
SMARTBett® er så stor som påkrævet og så lille som muligt - den har de helt perfekte proportioner. Den tilbyder en innovativ konstruktion til krævende rumkoncepter og til dem, der gerne vil have mere plads.
SMARTBett®-sengene er af høj kvalitet og har gennemgået strenge testprocedurer, de også er ideelle til hverdagsbrug og meget holdbare. Disse senge er ekstremt stabile: Når sengen er åben, har den en bæreevne på op til 300 kg.
DESIGN
Sammen med Skabsseng tilbyder SMARTBett® et yderst funktionelt designmøbel og udstyr, som er et ægte mesterværk i en stilfuld og elegant kombination, der tilføjer sin særlige karakter til hele værelset. Den nye, specifikke til SMARTBett®-tillægsmulighed udvider ikke kun funktionaliteten, men også attraktiviteten af denne fantastiske boligidé - hvad med, f.eks. indre og ydre hylder, samt en integreret mini-bar? Hver SMARTBett® er tilgængelig til individuel tilpasning i forskellige udformninger og mange moderne farver - hvilken er din favorit? Smart møblering har et nyt navn: SMARTBett®
Udvikling picture 17

MØBELUDVIKLING